Najnovšie recenzie zo sekcie Gitarové efekty
Výborný looper, spokojnosť.
- Klasika v krasnom vyhotoveni
- paráda
mám už zakúpené kombo Mooer 75, tak značka musí ísť...
mam aj ten vacsi,,,,obydva su super,,,
kvalitné prevedenie,veľa možností pre podporu hudobnej tvorby...
- super kvalita zvuku
- Turbo mode
- Farba je dosť depresívna.
Najlepší "nakopávač" lámp, aký bol kedy vyrobený.
Vynikajúci preamp kultovej značky. Ak by som mal popísať výhody:
- pravý analóg a bypass
- vynikajúci zvuk, bez šumu
- pocit elektrónkového preampu, správa sa ako skutočný zosilovač
- dobre reaguje na potenciometer hlasitosti na gitare
- 2 kanály
- vysoký zisk, skreslenie ktoré je prirodzené a čisté
- skreslenie od nižšieho gainu až po vysoký zisk, žiadne skoky, pekne prirodzene, rovnomerne
- minimálny hluk, netreba použiť hlukovú bránu, ale záleží aj na hlasitosti, na ktorej to máte nastavené, snímačov, niekto neznesie ani kúsok hluku, ale tento preamp je ozaj veľmi, veľmi tichý
- ovládanie prítomnosti a hĺbky zvuku
- oddelené výstupy pre režim do čistého kanála zosilovača (ako pedál skreslenia) a priamy vstup do výkonového zosilovača, prípadne return (ako preamp)
- jednoduché a rýchle nastavenie svojho zvuku
- dve možnosti napájania 12 a 18 voltov, čo znamená aj vyššia hlasitosť a čistejší signál
menej potešiteľné veci (subjektívne):
- kanály majú spoločný ekvalizér
- druhý kanál nie je nejako extra odlišný (je hutnejší), preferujem kanál 1
- na pedál musíte pozerat zboku (spredu) inak sú led diody silné a oslepujú pri nastavovaní
- nemá aretáciu ekvalizéru v strednej polohe
- potreba posilnenia pedálu za účelom sprísnenia a tesnosti zvuku (u mňa som použil Maxon Od 9, vynikajúco sa spárovali), pri vysokom gaine a palm mute, niekto to možno nebude potrebovať,proste ako na lampovom zosilovači, potom to zabíja :)
- niekomu sa bude zdať skreslenie málo na extrémne brutality, samozrejme závisí od zosilovača, snímačov a reťazca, má to vysoký zisk aj na tvrdšie žánre
- prepínače kanálov by mohli mať hladší chod a týmto pádom menej "štikania"
- žiadny výstup cab sim či na nahrávanie
- v režime preampu (výstup priamo do výkonového zosilovača) nepodporuje iné pedále a vo vypnutom stave cez neho nejde signál, vo výstupe do čistého zosilovača áno
- tenšie plechové šasi (oproti starému Amptweaker Fat Rock je to ozaj slabé, tento pedál je ako tank a má skoro kilo,je to však výnimka, tieto pedále sa už nevyrábajú,ale nič lepšie som nevidel a nedržal v ruke, ceny boli podobné a možností je tu viac, je však napr. hlučnejší).Samozrejme aj toto vydrží veľa a nie je to nejaký pliešok, ako by sa mohlo zdať.
Všetky "negatíva" prevažuje zvuk, ktorý je zabijácky. Najlepšie to znie ako preamp (priamo do výkonového zosilovača (napr. Orange Pedal Baby) . A lacnejšie zvuk Diezel už nezískate. Upozorňujem, že ak ho použijete ako skutočný predzosilňovač a nemáte osobitne master volume na zosilovači, na použitie doma, ako spálňový hráč môžete v podstate zabudnúť (v noci vôbec), tento pedál je hlasný a neskrotíte ho hlasitosťou na efekte, lebo reve už od polohy 9 hod a práve vyššia hlasitosť mu dáva tie gule (samozrejme zosilovač 1w a 50w a 100w sú rozdiel). A na použitie - iba ako skreslený pedál sa mi zdá trochu drahý. To Vás však od kúpy vôbec nemusí odrádzať.
Vhodné pre niekoho,kto to chce použiť ako skutočný predzosilňovač a chce mať zvuk Diezel, prípadne zberateľ, ktorému je jedno koľko peňazí za to vysolí, ak má na to...
Osobne ho vraciam, pre moje potreby stačí pôvodný jednokanálový Diezel pedál, a k tomu... chcel som to používať v domácich podmienkach, na čo nie je až tak stavaný. A neviem si ospravedlniť jeho kúpu. V skúšobni a v živej situácii je to milášik.
- po P
- bohofské
- Akoze... akoze neni o com, klasika, ked vies hrat pomoze, ked nie tak nic.
- paráda
Robi co ma a za fakt dobru cenu
- klasika, to musi mat kazdy gitarista : )
- paráda,som max spokojný.už teraz objednávam ďalšie krabky
- funguje ako má
Zobrazujem 21 - 40 zo 98 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5 Ďalšie »