Najnovšie recenzie zo sekcie Gitarové efekty
- splnilo očakávanie
Hrá to ozaj pekne. Soft vo verzii SE trocha slabší. Treba zasa kupovať verziu MAX. Porovnával som ho s mojím Iridiom. Nechám si ho.
Spĺňa požadované predĺženie znenie zvuku.
- Ako delay je to zvukovo TC2290
Zvukovo sa mi trochu viac páči Korg SDD3000, ale je to osobný názor.
Super zvuk
Sikovny a prenosny, prjemny skresleny zvuk
Kvalitný maly efekt s moznostou dokupit Drums efektou
- Všetko ako je v popise.
- Chýba rozšírený návod v slovenčine.
- analog, pekny zvuk
- Výborný zvuk
- Ľahká ovládateľnosť
- Nízka latencia
- Široké možnosti nastavenia
- Vyžaduje istú úroveň orientácie v hudobnej teórii, inak sa neskúsený človek stratí a efekt bude produkovať nepredvídateľné harmónie
TC Quintessence je krabička vhodná pre náročných gitaristov, ktorým sa páčia melodické viachlasé sóla a chceli by ich hrať tiež. Táto krabička im tento sen splní, je to ako mať pri sebe spoľahlivého a presného spoluhráča, ktorý postaví a nafrázuje dokonalú harmonickú linku ku sólu. Snáď ešte poznámka - odporúčam efekt zapájať vždy za skreslenia a pred modulačné a dozvukové efekty, inak môžu nastať problémy s kvalitou výsledného zvuku a s rozpoznávaním tónu na vstupe. Ideálne do slučky aparátu pred chorusom a delayom.
- Široká škála apratov v špičkovej kvalite s možnosťou korekcií pomocou gombíkou aj PC
- Osobne nadšený z čistých zvukov vybraných aparátov.
- Vhodný do štúdia aj pedálboardu.
- Bezproblémové ovládanie.
- Veľmi dobré a kvalitné tremolo, dva módy,rozumná cena
dobrá cena
- Spĺňa predpoklady
- OK
Odporúčam!
- Úžasný delay, v tej krabičke je naozaj U2 !
- Skvelý drive, dobrá cena
- Pri zapnutom stave mierny brum.
- Naturalny boost je krásny
- Zvuk preampov nemá s originálmi veľa spoločného
- Pedál síce zašpiní zvuk no všetky výhody kôli ktorým sú originálne preampy slávne v tomto kuse chýbajú.
- Extrémna cena na to čo to je
- Prepinatelny buffer robí extrémne malu zmenu vo zvuku.
Ak hľadáte pedál ktorý vám poskytne výhody pôvodných slávnych preampov, tak tento kúsok rozhodne neodporúčam. Ich výhody sú v zmene attacku, zkonkretnenia jednotlivých tónov a mierneho zašpinenia zvuku.
Bossu sa to tento krát vôbec nepodarilo. Pedál síce zvládne zašpiniť zvuk no rozhodne nie takým pekným spôsobom a ďalšie výhody ako konkretnost jednotlivých tónov alebo basovych strun tu absolútne chýbajú. Jediná výhoda tohto pedálu ktorá ma naozaj veľmi oslovila bol naturalny boost. No vyhadzovať také peniaze len za boost je smiešne. Prepínanie bufferu na vintage nie je tiež žiadna sláva. Zmena vo zvuku je tak o 0.5%
Vynikajúci overdrive! Udrží šírku zvuku oproti iným overdrive-om, ktoré zvuk tlačia viac do stredu (lebo sú viac stredové). Tento overdrive funguje skvelo bez akéhokoľvek pridávania vlastných EQ ... jednoducho nádherné nakopnutie lámp ale nie len lampových zosikov! Vlastním viacero Overdrive-ov, aj tých najznámejších, ale tento je môj najobľúbenejší, je to PECKA!